Skip to content Skip to footer

CHASE & STATUS SI BOU AU COLABORAT PENTRU LANSAREA UNUI NOU SINGLE, „BADDADAN”

Cunoscuții producători de Drum & Bass, Chase & Status și Bou, au surprins fanii muzicii electronice cu lansarea unui nou single incendiar numit „Baddadan”. Piesa se remarcă prin contribuțiile vocale ale unor artiști consacrați din industrie, precum Flowdan, IRAH, Trigga și Takura, toți având colaborări frecvente cu Chase & Status în ultimii ani. Drum & Bass-ul pur, însoțit de versuri puternice, face din această melodie un adevărat hit.

Momentul lansării a fost sărbătorit într-o atmosferă deosebită, iar un scurt videoclip de la petrecere poate fi vizionat mai jos. Fanii au avut ocazia să simtă din plin vibrațiile noii piese și să se bucure de prestațiile live ale artiștilor implicați.

„Baddadan” vine ca o continuare firească a succesului obținut cu single-ul colaborativ „Disconnect”, în care Chase & Status au lucrat alături de talentata Becky Hill. Anul precedent a fost marcat de lansarea albumului „What Came Before”, care a impresionat publicul prin varietatea și inovația sa.

Într-o altă notă, în 2020, duo-ul a surprins audiența cu albumul „RTRN II FABRIC”, o parte din prestigioasa serie „Fabric presents” a clubului londonez Fabric. Cu un sound distinct și captivant, Chase & Status au demonstrat încă o dată de ce sunt considerați unii dintre cei mai talentați producători de Drum & Bass din industrie.

Cu atât de multe proiecte reușite în spate și cu un viitor muzical promițător, suntem nerăbdători să vedem ce surprize pregătesc Chase & Status pentru publicul lor în viitorul apropiat. Până atunci, ne bucurăm de energia debordantă a single-ului „Baddadan” și așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce urmează!

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.