Skip to content Skip to footer

Topul festivalurilor de Dubstep și Drum & Bass pe care nu trebuie să le ratezi în vara lui 2023

Cu siguranță, vara anului 2023 va fi una plină de evenimente muzicale, iar fanii genurilor Drum and Bass și Dubstep se pot pregăti pentru o mulțime de festivaluri internaționale interesante. Aici sunt câteva dintre cele mai așteptate festivaluri de Drum and Bass și Dubstep care vor avea loc în vara anului 2023.

1. rampage open air, KRISTALPARK LOMMEL

Rampage Open Air este unul dintre cele mai importante festivaluri de Dubstep și Drum & Bass din Europa. Va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie în Kristalpark Lommel, iar biletele au fost deja puse în vânzare.

Pe lângă un line-up de neratat, care îi include pe Wilkinson, Delta Heavy, Subtronics și Virtual Riot, Rampage Open Air oferă o experiență de festival completă – de la piscine la cea mai mare rampă de skate din Europa.

2. Liquicity festival, Geestmerambacht olanda

În vara anului 2023, Liquicity Festival, dedicat fanilor muzicii Drum & Bass, va avea loc în perioada 21 – 23 iulie, în unul dintre cele mai frumoase locuri ale Olandei, parcul Geestmerambacht din Alkmaar.

Cu o mulțime de artiști de top, printre care se numără Pendulum, Andy C, Dimension și A.M.C, Liquicity Festival va oferi fanilor muzicii Drum & Bass o experiență muzicală memorabilă.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, participanții vor putea explora mai multe scene, fiecare cu propriul său vibe și stil muzical. Pe lângă muzică, festivalul va oferi și o varietate de mâncăruri și băuturi, zone de relaxare și o mulțime de activități care vor completa experiența unică pe care Liquicity Festival o oferă.

3. Let it roll, milovice cehia

Let It Roll este unul dintre cele mai mari și cele mai așteptate festivaluri de Drum & Bass din Europa și va avea loc în perioada 3 – 5 august, la câțiva kilometri de capitala Praga. Anul acesta, Let it Roll aduce unele dintre cele mai importante nume ale genului, printre care Chase & Status, Camo & Krooked b2b Mefjus și Sub Focus.

Cu un sound system puternic și o mulțime de activități, festivalul oferă o experiență totală, ce îmbină muzica cu efectele vizuale spectaculoase.

În concluzie, vara anului 2023 se anunță a fi una plină de evenimente muzicale interesante pentru fanii de Drum & Bass și Dubstep. Cu o mulțime de festivaluri de top, artiști de calitate și o atmosferă excelentă, aceste evenimente vor fi cu siguranță experiențe unice și memorabile pentru toți fanii muzicii bass.

Autor: Delia Constanda // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.