Skip to content Skip to footer

„ANTAGONIST”, CEL MAI NOU ALBUM LANSAT DE APASHE

După o serie de single-uri cu care și-a impresionat fanii, Apashe a lansat astăzi „Antagonist”, cel de-al treilea album de studio și primul apărut după succesul „Renaissance” din 2020, considerat cel mai bun album al său de până acum.

Antagonist” cuprinde influențe crossover ale muzicii clasice și ale celei electronice, incluzând înregistrări cu Filarmonica din Praga și Orchestra Simfonică Bulgară. Albumul debutează cu piesa „King”, realizată în colaborare cu legendarul rapper american Busta Rhymes. Lista de piese continuă și cu alte colaborări, cu numeroși artiști de renume, printre care se numără Flux Pavillion, pianistul Sofiane Pamart, rapper-ul Magugu și cântăreața Rhita Nattah.

Albumul poate fi ascultat în întregime pe Spotify, așa că nu mai aștepta să îi dai play:

Apashe, artistul născut în Belgia și stabilit acum în Canada, este cunoscut pentru abordarea sa eclectică a muzicii electronice. Cu o bază tot mai mare de fani și o reputație pentru inovație, este pe cale să devină un producător influent de muzică electronică.

În prezent, Apashe se află într-un turneu de lansare a albumului în Statele Unite, urmând ca în februarie să ajungă într-un turneu european, care va cuprinde Regatul Unit, Franța, Spania, Țările de Jos, Italia, Germania, Belgia, Polonia, Ungaria, Elveția, Slovacia și Republica Cehă.

Tu la ce festival ți-ai dori să îl vezi pe Apashe în 2024?

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.