Skip to content Skip to footer

DRUM AND BASS AWARDS 2024: CINE SUNT CASTIGATORII

Drum and Bass Awards 2024 au avut loc in Birmingham weekendul trecut, pe 4 mai. Aceste premii reprezintă cea mai mare sărbătoare a anului pentru tot ceea ce înseamnă Drum and Bass și cultura genului.

Marele câștigător din acest an a fost Mozey, care a primit titlul de Best DJ. MC Eksman a avut și el motive să sărbătorească, nu doar pentru că a plecat acasă cu două trofee, ci și pentru că a avut ocazia să îl vadă pe fiul său, J Mulla, câștigând premiul pentru cel mai promițător MC.

Despre A Little Sound se poate spune că a impresionat audiența prin talentul său versatil, aducând o combinație unică de abilități de DJ și de interpretare vocală. Acest lucru i-a adus titlurile de Best Female DJ, dar și de Best Vocalist la Drum and Bass Awards 2024.

Drum and Bass Awards 2024 a confirmat încă o dată că acest gen muzical nu este doar o formă de divertisment, ci și o comunitate vibrantă și unită. Cu fiecare ediție, Drum and Bass Awards continuă să marcheze nu doar realizările artistice, ci și spiritul de unitate și pasiune care definește această cultură muzicală. Looking forward to the next one!

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.