Skip to content Skip to footer

TREI FESTIVALURI DE DRUM AND BASS PE CARE SA NU LE RATEZI IN VARA ANULUI 2024

Odată cu sosirea verii, sezonul festivalurilor se deschide pentru iubitorii de muzică electronică din întreaga lume. Am pregătit o listă cu trei festivaluri unde te vei putea bucura de Drum and Bass vara aceasta. Tu pe care l-ai alege?

  1. DnB Allstars Portugalia (3-6 mai 2024)

3 zile și 3 nopți pe plajă, peste 60 de artiști și petreceri pe barcă. Dacă vrei să te bucuri de peisaje frumoase, nisip și Drum and Bass în același timp, DnB Allstars Portugalia e alegerea ideală.

2. Rampage Open Air (5-7 iulie 2024)

Rampage Open Air este festivalul din inima Europei, care aduce laolaltă iubitorii de Bass Music din întreaga lume. Cu peste 7 scene și mai mult de 300 de artiști locali și internaționali, Rampage nu se lasă niciodată mai prejos în ceea ce privește spectacolul și producția impresionantă.

3. Liquicity (19-21 iulie 2024)

Pentru cei care apreciază latura mai melodică și mai subtilă a genului Drum and Bass, Liquicity este destinația perfectă în vara anului 2024. Fie că ești în căutarea unei experiențe de dans relaxant sau a unui sentiment de comunitate în mijlocul naturii, Liquicity te va încânta cu siguranță în vara aceasta.

Vara anului 2024 se anunță plină de oportunități pentru iubitorii de Drum and Bass. Indiferent de preferințele tale muzicale sau de locația geografică în care te afli, aceste trei festivaluri sunt destinații pe care nu ar trebui să le ratezi.

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.