Skip to content Skip to footer

FRICTION X BASSTRIPPER: SUPERSONIC REMIX

În universul vibrant al muzicii electronice, Friction se distinge ca DJ și producător cu o prezență greu de confundat. După lansarea albumului After Dark în 2022, piesa Supersonic a redevenit un subiect de discuție odată cu remixul realizat de Basstripper, lansat pe 12 ianuarie 2024.

În doar o săptămână, remixul a adunat peste 120.000 de stream-uri pe Spotify și păstrează esența piesei originale, adăugând în același timp elemente surprinzătoare și catchy specifice creativității lui Basstripper.

În remixul său, Basstripper nu numai că a evidențiat talentul de producător al lui Friction, dar a adus și propria sa viziune asupra genului. Reinterpretarea Supersonic a devenit rapid o prezență notabilă în peisajul de Drum and Bass și ne așteptăm să o auzim tot mai des în DJ seturile din perioada următoare.

Sperăm să auzim curând de noi lansări chiar de la Friction și stăm cu ochii pe participările lui la evenimente viitoare.

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.