Skip to content Skip to footer

CELE MAI TARI SETURI DE LA PRINTWORKS CLOSING WEEKEND SUNT ACUM PE YOUTUBE

Sub Focus a oferit împreună cu Dimension ultimul set de Drum and Bass de la Printworks London înainte de închiderea sa până în 2026.

Printworks London își va închide porțile ca parte a unui proiect de dezvoltare de 3,5 miliarde de lire sterline. Această locație de noapte cu o capacitate de 6.000 de persoane, care a fost inaugurată în 2017 în fostul sediu al publicației Evening Standard, va rămâne închisă până în 2026.

Printworks London s-a bucurat de o reputație impresionantă ca una dintre cele mai importante destinații pentru muzica electronică din Londra. Aceasta a fost gazda unor evenimente de talie internațională, aducând în prim-plan artiști și producători muzicali de top din întreaga lume. Cu toate acestea, acum Printworks London se pregătește să-și închidă ușile pentru o perioadă de trei ani, într-un efort de a contribui la reconfigurarea și modernizarea întregii zone.

Setul oferit de Sub Focus și Dimension a fost o modalitate impresionantă de a încheia o epocă la Printworks London. Transmis în direct pe YouTube, setul a adus împreună o comunitate globală de fani ai muzicii electronice.

În următorii trei ani Printworks va fi închis și va suferi o transformare majoră pentru a face loc unui proiect de dezvoltare uriaș. Cu toate acestea, pasionații de muzică sunt conștienți că acesta este doar un nou capitol în evoluția scenei muzicale din Londra.

Poți urmări și tu o parte dintre seturile de la Printworks Closing Weekend pe canalul de YouTube UKF On Air.

We are looking forward to Printworks 2.0!

Autor: Delia Constanda // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.