Skip to content Skip to footer

SUBTRONICS ANUNTA LANSAREA UNUI NOU ALBUM

Superstarul muzicii Dubstep și Bass, Subtronics, a început înregistrările pentru cel de-al doilea său album, a dezvăluit pe rețelele de socializare ieri. Detaliile sunt puține în acest moment, inclusiv titlul, data de lansare sau colaboratorii.

Anunțul lui Subtronics a venit sub forma unui tweet care includea un fragment în care el mixează o piesă nelansată într-un set live.

Subtronics a lansat primul său album intitulat “FRACTALS” anul trecut, înainte de a scoate “ANTIFRACTALS“, un album de remixuri interesant care a inclus colaborări cu Virtual Riot, IMANU, Kai Wachi și alți artiști. Ambele proiecte au fost lansate sub propria sa casă de discuri, Cyclops Recordings. În prezent, Subtronics este în turneu și va susține concerte la festivaluri importante precum Lollapalooza și Lost Lands.

Putem fi siguri că Subtronics va aduce ceva nou și inovator în muzica sa. Dacă ne luăm după piesele sale anterioare și succesul pe care l-a avut în ultimii ani, putem aștepta un album plin de energie, ritmuri captivante și linii melodice memorabile.

În ciuda lipsei de informații la acest moment, un lucru este clar: noul album al lui Subtronics va fi un eveniment de neratat pentru iubitorii de muzică electronică și va demonstra încă o dată talentul și creativitatea artistului în materie de producție muzicală.

Autor: Delia Constanda // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.