Skip to content Skip to footer

ILLENIUM RESCRIE ISTORIA DUBSTEPULUI CU „TRILOGY: COLORADO”

La aproape un an de la anunțul său inițial, Illenium a prezentat a doua iterație a spectacolului său „Trilogy”, intitulată „Trilogy: Colorado”, la Empower Field din stadionul Mile High, weekend-ul trecut.

În fața celei mai numeroase audiențe pentru un artist EDM în America, el a oferit un mare spectacol din cariera sa și, fără îndoială, cel mai iconic eveniment electronic american din istorie.

După succesul copleșitor al spectacolului de inaugurare „Trilogy” din Vegas în 2021, fanii au cerut ca nativul din Colorado să continue acest format în anii ce vor veni. Industria nu a mai văzut ceva similar până atunci, cu un artist principal care susține trei seturi separate într-o singură seară. A fost o idee ce putea fi pusă în practică doar de cei mai buni, și Illenium a reușit impecabil, schimbând într-o anumită măsură scena de muzică electronică americană în acea noapte.

Cu ideea inițială de a fi o încheiere pentru primele trei albume ale sale, „Ashes”, „Awake” și „Ascend”, „Trilogy” a fost un eveniment care a marcat începutul unei noi ere în cariera lui Illenium. Cu toate acestea, ideea experienței „Trilogy” a arătat că aceasta putea fi și mai mare decât un simplu eveniment independent, și astfel s-a născut „Trilogy: Colorado”. De data aceasta, Illenium a fost provocat să găsească o modalitate nouă de a face ca „Trilogy: Colorado” să fie și mai grandios decât primul spectacol, ceea ce nu este deloc ușor de realizat. Cu toate acestea, exact asta s-a întâmplat.

Totul despre această a doua ediție a fost mai bun decât precedenta. Având așteptări incredibil de mari, ar fi fost greu pentru oricine să se ridice la nivelul anticipărilor, dar Illenium a făcut exact asta și chiar mai mult. Fiind în mulțime, în momentul în care muzica a început, nu a fost greu de observat că producția era la un nivel cu totul diferit față de orice spectacol Illenium anterior.

Cu un set de 75 de minute plin de Dubstep puternic, Bass melodic și chiar și un show cu drone către final, Illenium a interpretat piese considerate de mulți cele mai bune lucrări ale sale, cum ar fi „Blame Myself”, „Lay It Down”, „Hearts on Fire” și „Gold (Stupid Love)”, cu apariția specială a lui Dabin, urmate de „Take You Down” și „Sideways”. Dar, ceea ce a fost probabil momentul culminant al serii și cea mai importantă apariție specială a evenimentului a fost când Illenium a adus pe scenă The Chainsmokers și pe Carlie Hanson pentru a-și prezenta noua piesă „See You Again”, urmată de hitul lor „Takeaway”.

Odată cu acest show, Illenium a oferit cea mai bună performanță a vieții sale în acele trei seturi și a arătat că acum trebuie să fie considerat unul dintre cei mai buni artiști din această industrie, nu doar în America, ci la nivel mondial.

Autor: Delia Constanda // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.