Skip to content Skip to footer

MARAUDA LANSEAZA UN NOU MIXTAPE, „THE FACELESS”

Marauda a lansat recent un mixtape numit „The Faceless” ce conține 12 piese explozive. Cu o durată de aproximativ 13 minute, acest mixtape adună în el o colecție de melodii specifice stilului său.

Artistul a decis să păstreze misterul asupra listei oficiale de piese și detaliilor despre colaborări și featuring-uri, însă putem distinge clar mostre din clasicul „Mosh Pit” al lui Flosstradamus și Casino din 2015, printre altele. În plus, mixtape-ul conține o mulțime de elemente de heavy metal, cu chitară și growls, perfecte pentru headbang.

Marauda a devenit un nume important în lumea muzicii electronice și a dubstep-ului, în special în ultimii ani. Cu un sunet agresiv și o abordare inovatoare, el continuă să-și construiască reputația ca unul dintre cei mai provocatori și talentați artiști din industrie. Acest mixtape reprezintă o explozie de creativitate și pasiune, confirmându-l pe Marauda ca unul dintre cei mai influenți producători de dubstep ai momentului.

Pentru fanii săi, „The Faceless” este o comoară pe care o vor aprecia. Cu fiecare piesă și fiecare ascultare, vor descoperi noi straturi și detalii care îi vor captiva și încânta. Marauda reușește să creeze o experiență muzicală intensă și memorabilă, care va rămâne în mintea ascultătorilor.

Ascultă și tu mixtape-ul lui Marauda, „The Faceless”, mai jos:

Autor: Delia Constanda // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.