Skip to content Skip to footer

Marshmello B2B SVDDEN DEATH la EDC Las Vegas 2023

Unul dintre cele mai mari evenimente de muzică electronică din lume, Electric Daisy Carnival (EDC) Las Vegas, a fost martorul unei colaborări remarcabile între doi artiști din genuri muzicale diferite: SVDDEN DEATH și Marshmello. Această apariție specială a avut loc în urma lansării în 2020 a piesei “Crusade“, un track absolut exploziv care a făcut senzație în cadrul festivalurilor din întreaga lume în timpul verii. Deși nu ne-am fi așteptat ca acești doi artiști să colaboreze, Marshmello și SVDDEN DEATH au reușit să cucerească publicul încă din 2019 cu piesa lor “Sell Out“.

Atunci când Marshmello, cu faimosul său stil muzical EDM și SVDDEN DEATH, cunoscut pentru sunetele sale agresive de dubstep și riddim, s-au unit pe scenă la EDC Las Vegas, publicul a fost luat prin surprindere. Această colaborare a reprezentat o combinație inedită de genuri muzicale și a demonstrat că muzica electronică este într-adevăr un teren al inovației și experimentării.

În cadrul apariției lor B2B la EDC Las Vegas, SVDDEN DEATH și Marshmello au reușit să creeze un moment muzical de neuitat. Cu sunetele lor unice, energia lor explozivă și interacțiunea captivantă cu publicul, acești doi artiști au demonstrat că muzica nu are limite și poate aduce oamenii împreună într-un mod extraordinar.

Colaborarea dintre SVDDEN DEATH și Marshmello la EDC Las Vegas a fost o demonstrație de genialitate și curaj artistic. Acești doi artiști au reușit să aducă împreună două stiluri muzicale aparent diferite și să creeze o experiență muzicală remarcabilă pentru publicul lor. Prin piesele lor “Crusade” și “Sell Out”, SVDDEN DEATH și Marshmello au demonstrat că muzica electronică poate fi o forță puternică ce îmbină diversitatea și pasiunea pentru sunet. EDC Las Vegas a fost scena perfectă pentru această colaborare neașteptată și a adus împreună fanii celor doi artiști într-un moment magic care va rămâne în amintirea lor pentru totdeauna.

Autor: Delia Constanda // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.