Skip to content Skip to footer

MHITR: Hitul verii 2023?

Pe 20 aprilie 2023, Hedex a lansat în colaborare cu Eksman MHITR [Semi-Automatic], piesă care a ajuns deja la peste 470,000 de ascultători pe Spotify.

MHITR este o piesă plină de energie, cu un ritm rapid și catchy, o combinație perfectă între beat-uri și efecte sonore, motiv pentru care a fost primită de fani cu entuziasm.

MHITR a fost difuzată de Tiësto la Ultra Miami 2023, iar ulterior piesa a fost adoptată de fanii muzicii EDM din întreaga lume. Ulterior, Hedex a deschis setul său de la unul dintre ultimele rave-uri ținute în cadrul Printworks London cu această piesă, în cadrul unui AV show memorabil.

Hedex este un producător și DJ britanic, cunoscut pentru stilul său unic de producție muzicală. Eksman, pe de altă parte, este un MC și rapper din Marea Britanie, cu un timbru puternic și abilitatea de a anima mulțimi întregi cu stilul său.

În concluzie, piesa MHITR este o colaborare impresionantă între Hedex și Eksman, care a fost primită cu brațele deschise de fani și de scena EDM, motiv pentru care o considerăm un candidat veritabil pentru a deveni hitul verii 2023.

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.