Skip to content Skip to footer

NOISEBREAK SELECTION: HITURI DEVENITE REMIXURI DE DRUM AND BASS

Muzica electronică, cu diversitatea sa de genuri și stiluri, are capacitatea unică de a transforma și reinventa piese muzicale populare într-o manieră cu totul nouă. În lumea Drum and Bass-ului, acest fenomen devine fascinant atunci când producătorii și DJ-ii se aventurează să remixeze și să reinterpreteze hiturile de top. În acest articol, vom explora lumea remixurilor de drum and bass ale melodiilor populare și vom prezenta câteva exemple notabile.

Get Free – Major Lazer (Andy C Remix)

Un amestec de sunete fresh și energie pură, care adaugă un ritm captivant și bass-uri puternice piesei originale.

Love Me Again – John Newman (Kove Remix)

Această piesă originală a fost un hit în stilul soul-pop, dar remixul lui Kove aduce o nouă dimensiune prin adăugarea unor ritmuri rapide de tobe și bass vibrant.

Hurts – Emeli Sande (Dimension Remix)

„Hurts” de Emeli Sande este o baladă foarte cunoscută, iar remixul lui Dimension o transformă într-o adevărată operă Drum and Bass, oferind o experiență auditivă intensă.

Video Games – Lana Del Rey (Jakwob & Etherwood Remix)

Piesa originală este un hit emblematic al anilor 2010, iar remixul creat de Jakwob și Etherwood adaugă o notă de groove. Remixul păstrează senzația melodică a piesei originale, dar adaugă elemente de Drum and Bass care o fac potrivită pentru dans.

3005 – Childish Gambino (Friction Remix)

Remixul este un exemplu perfect al modului în care sunetele Drum and Bass pot da viață și energie unei piese Hip-Hop.

Aceste exemple dovedesc abilitatea producătorilor de Drum and Bass de a prelua melodiile populare și de a le aduce într-o altă dimensiune. Remixurile de Drum and Bass oferă o perspectivă nouă asupra pieselor, făcând ca acestea să devină uneori din balade, potrivite pentru petreceri sau festivaluri.

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.