Skip to content Skip to footer

UKF ON AIR SPECIAL: CAMO & KROOKED, LIVE SET INTR-UN TREN AUSTRIAC

După ce și-au uimit toți fanii cu live set-urile lor de pe o barcă, dintr-un balon cu aer cald și chiar de pe o eoliană, Camo & Krooked au revenit la UKF On Air cu un nou live set special – dintr-un tren, de data aceasta pentru a sărbători 100 de ani de existență a Căilor Ferate Federale Austriece (ÖBB).

La mai puțin de 24 de ore de la lansare, setul a adunat peste 30 de mii de vizualizări și sute de comentarii pozitive atât de la comunitatea de fani, cât și de la colegi de breaslă.

Evenimentul a avut loc în țara lor natală, Austria, iar locația a fost aleasă cu atenție pentru a crea o atmosferă unică. A fost o experiență cu adevărat impresionantă pentru fanii lor, dar și pentru toți cei care au urmărit evenimentul online. Camo & Krooked au transformat trenul într-un adevărat club mobil. Streamingul a fost anterior anunțat pe pagina lor oficială de Instagram.

Camo & Krooked au demonstrat încă o dată că sunt artiști cu adevărat inovatori, gata să încerce noi aventuri muzicale și să-și surprindă fanii. Cu fiecare set live unic pe care îl organizează, ei reușesc să aducă muzica electronică în locuri neașteptate, iar performanța din tren a fost un pas în plus în această direcție.

Setul poate fi urmărit pe canalul de YouTube UKF On Air.

La fel ca și voi, așteptăm cu nerăbdare următoarea lor aventură muzicală.

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.