Skip to content Skip to footer

TOP 5 PIESE DE DRUM AND BASS ALE VERII ANULUI 2023: O SELECTIE A ECHIPEI NOISEBREAK

Cu toții am așteptat cu nerăbdare vara, sezonul călduros și plin de energie, care ne aduce nu doar soare și plajă, ci și muzică electronică de calitate.

Echipa Noisebreak a realizat un top cu 5 piese de Drum and Bass ale verii anului 2023, care te vor duce de fiecare dată cu gândul la amintirile frumoase ale verii din acest an.

5.  Nebula – Camo & Krooked

Cu ritmuri hipnotice și un bas profund, această melodie te va purta într-o călătorie sonoră fascinantă prin universul muzicii electronice. Cu influențe futuriste și atmosferice, „Nebula” este o alegere perfectă pentru cei care iubesc să se lase purtați de sunetele captivante ale genului.

4. Chase the Sun – Koven

„Chase the Sun” de la Koven este cu siguranță o piesă emblematică pentru toți cei care au căutat cel puțin un răsărit pe plajă vara aceasta. Plină de energie și pasiune, te va inspira să dansezi și să îți amintești cu nostalgie de vara anului 2023.

3. Disconnect – Becky Hill, Chase & Status

Dacă ai fost la cel puțin un rave vara aceasta, cu siguranță ai auzit „Disconnect”. Textul piesei te invită să te deconectezi de la tot și să te pierzi în muzică, creând o experiență sonoră intensă și captivantă. Este o combinație perfectă între voce și producție, care te va purta într-o călătorie muzicală.

2. In the City – Basstripper

Cu sunete vibrante și ritmuri electrizante, „In the City” este coloana sonoră perfectă pentru explorarea străzilor agitate și pentru a te simți în centrul acțiunii. Dacă nu ai adăugat-o deja în playlistul tău, acum este momentul.

1. Baddadan – Chase & Status, Bou (feat. IRAH, Flowdan, Trigga & Takura)

Cu peste 14M de stream-uri doar pe Spotify, „Baddadan” poate fi considerat unul dintre hiturile verii 2023. Nu cred că putem număra de câte ori am auzit această piesă la festivalurile din această vară, dar cu siguranță merită un loc de cinste în playlist-ul tău.

Aceste piese Drum and Bass sunt, fără îndoială, coloana sonoră a unei veri explozive. Chiar dacă toamna este deja aici, adaugă pesele din acest top în playlist-ul tău și bucură-te oricând de nostalgia verii 2023. Tu ce piese ai adăuga pe listă?

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Links
Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2024. All Rights Reserved.