Skip to content Skip to footer

Modestep se alătură unui nou capitol noisebreak: Chapter vii

În universul muzicii electronice, Bucureștiul se pregătește pentru o experiență sonoră de neuitat.

Povestea continuă cu NOISEBREAK: CHAPTER VII, un eveniment care va scrie istorie pentru scena locală de Dubstep și Drum and Bass. Headliner-ul serii va fi Modestep, căruia o serie de artiști locali i se vor alătura pentru o seară plină de ritmuri electrizante.

Dacă ești un pasionat de Dubstep și Drum and Bass, cu siguranță Modestep are un loc de cinste în playlist-urile tale. Cu aproape un deceniu de turnee în spate, spectacolul lor live a străbătut întreg globul, ei devenind headlineri de top în marile orașe ale lumii.

Modestep este o formație originară din Londra, care a făcut senzație în lumea muzicii electronice, îmbinând cu maestrie influențele Rock-ului cu cele ale genului Bass Underground.

Biletele sunt disponibile și pot fi achiziționate atât online, cât și de la locația evenimentului. Numărul biletelor este limitat și se epuizează rapid, așa că rezervă-ți intrarea cât mai repede.

Join the best chapter yet!

Autor: Delia Bodea // delia@noisebreak.ro

Transforming our passion for dubstep and drum & bass into unforgettable events for Romania’s music lovers. Keep up with the latest news, artists, and Noisebreak events on our website. Join us and let’s BREAK THE NOISE together!

Office

Bucharest, Romania

Newsletter

NOISEBREAK SRL © 2023. All Rights Reserved.